Privacy


Algemeen

Dit is het privacystatement van Educhains. Educhains is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens die worden verzameld via deze website. Educhains respecteert uw privacy en houdt zich aan de regels die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. Educhains kan deze privacystatement eenzijdig wijzigen. We adviseren u daarom om dit privacystatement regelmatig op wijzigingen na te lezen. Educhains maakt onderscheid tussen actief en passief verstrekte gegevens. Passief verstrekte gegevens zijn gegevens, die u aan beheerders van websites verstrekt zonder dat u zich daar misschien bewust van bent. Wanneer u bijvoorbeeld Educhains bezoekt, registreren we een aantal technische gegevens zoals het IP-adres van uw computer, het besturingssysteem dat u gebruikt, de internet browser waarmee u surft en in sommige gevallen de laatste internetpagina die u heeft bezocht. Educhains verzamelt en verwerkt daarnaast ook gegevens die u actief aan ons verstrekt. Hiervan is bijvoorbeeld sprake als u een account of profiel aanmaakt of als u zich registreert voor de nieuwsbrief.Doeleinden verwerking

De gegevens die u passief aan ons verstrekt heeft, worden zoveel mogelijk anoniem door Educhains gebruikt. We doen dit om de kwaliteit en toegankelijkheid van de website te verbeteren. De persoonsgegevens die u actief aan Educhains verstrekt, worden opgenomen in een gegevensbestand en worden gebruikt voor de volgende doeleinden:

  • gegevens worden gebruikt voor de uitvoering van met u gesloten overeenkomsten, zoals de lidmaatschap-administratie.
  • uw gegevens kunnen worden geanalyseerd om de informatie en/of aanbiedingen zo veel mogelijk op uw interesse af te stemmen.
Ontvangers

Educhains publiceert bepaalde gegevens op de website, die u in uw account of profiel heeft opgenomen. Deze gegevens zijn toegankelijk voor alle bezoekers van de website. Educhains adviseert u de invulvelden in uw account of profiel leeg te laten, indien u niet wilt dat deze gegevens openbaar gemaakt. Ook de content die u zelf op de website plaatst is toegankelijk voor alle bezoekers van de website. In sommige gevallen kunt u via deze website doorlinken naar websites van derden. Educhains is niet verantwoordelijk voor de gegevensverwerking of het privacybeleid van deze derden. Ook is Educhains niet verantwoordelijk voor de eventuele verwerking van uw openbare persoonsgegevens door andere gebruikers van deze website.Sessions (cookies)

Deze website maakt gebruik van permanente sessions. Dit zijn kleine tekstbestanden die automatisch door de internet browser op uw computer worden geplaatst. Met behulp van een session kan onder meer worden bijgehouden welke webpagina's u bekijkt en welke opties u gebruikt. Educhains gebruikt deze gegevens om de website gebruiksvriendelijker te maken. Bij het inloggen op uw account of profiel maakt u automatisch gebruik van de optie om uw session-id te bewaren in een permanente session. U kunt uw internet browser zo instellen dat u wordt gewaarschuwd als er een session wordt geplaatst. Ook kunt u het plaatsen van sessions volledig blokkeren. U kunt dan echter mogelijk niet van alle onderdelen van de website gebruikmaken.Google Analytics

Educhains maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van sessions om Educhains te helpen bij de analyse van de gegevens betreffende het gebruik van de website van Educhains. De door de session gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen in Educhains mysql database. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe de website gebruikt wordt. Google stelt rapporten op over de website-activiteiten van Educhains en over andere aan te bieden diensten met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google moet deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht. Dit geldt tevens voor derden, die de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt.Indexering door zoekmachines

De gegevens die u in uw account of profiel opneemt, kunnen in beginsel niet door externe websites, zoals zoekmachines, geïndexeerd worden. Alle overige door u geplaatste content wordt wel door zoekmachines geïndexeerd. Beveiliging en bewaartermijn. De persoonsgegevens die via deze website worden verzameld zijn beveiligd via de huidige gebruikelijke technieken. Educhains bewaart uw (persoons-)gegevens zo lang uw account of profiel in stand blijft of zo lang als de wet dat voorschrijft. Educhains mag de persoonsgegevens langer bewaren indien er omstandigheden zijn die daartoe aanleiding geven.


Scherm sluiten
 
Inlognaam:
 
Wachtwoord:
 
 Scherm sluiten
 

Afbeelding van werkwijze Passie en persoonlijke benadering
U weet dat de allerbesten schaars zijn. Daarom is Educhains er om de allerbeste freelance trainers voor u te vinden. Naast kennis en handige tools, zult u Educhains leren kennen als een onderneming met bevlogenheid en passie. Door middel van een persoonlijke aanpak, onze kracht in online werving én ons uitgebreide netwerk vinden wij altijd de beste match voor u. Geen enkel wervings- en selectietraject is hetzelfde voor ons, elk traject vraagt om een specifieke benadering. Daarom stellen wij u als opdrachtgever centraal en benaderen wij elke wervingsopdracht op een persoonlijke manier. En met succes!

Selecteer uw freelancer via Educhains
Freelance docenten en trainers plaatsen zelf hun CV. Nadat u een freelancer heeft geselecteerd, kunt u zelfstandig contact opnemen met deze freelancer. Dit proces ligt volledig bij u als opdrachtgever. Graag geven wij u een gericht advies maar u bent altijd de eindbeslisser. Hoe kiest u uit een aantal kandidaten de beste? Wie garandeert u dat deze kandidaat zich daadwerkelijk ontplooit zoals u gehoopt had? U kunt hiervoor de kennis en kunde van Educhains inschakelen.

Schrijf u in als freelancer
Freelancers en ZZP'ers die graag de kennis willen delen en overdragen, plaatsen hun CV zelf op onze site en kiezen hoe breed ze operationeel willen zijn. De controle en de niveau-bepaling wordt door Educhains verzorgd en bewaakt. Het inschrijven kost u niets, u kiest er zelf voor of u zichtbaar wilt zijn. Wilt u optimaal zichtbaar zijn voor trainingsbureaus en organisaties? Kies dan voor ranking/advertentie en sta zo hoog mogelijk in uw categorie. Het doel van Educhains is de schakel te zijn tussen trainer en organisatie.
Direct contact
Wilt u binnen één werkdag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem direct contact op en wij laten aan de hand van referenties zien dat wij ook gespecialiseerd zijn in uw branche.
Scherm sluiten
 
Werving & Selectie

Educhains: een ervaren trainer/docent tijdelijk of voor een vast dienstverband.
Waar vindt u een flexibele trainer/docent die perfect bij uw organisatie past? Een ervaren trainer die meteen zelfstandig aan de slag kan? Educhains verzorgt graag voor uw organisatie de werving en selectie van docenten. Snel en met een groot match gehalte.

Specialist in werving & selectie
De zoektocht naar geschikte trainers voor uw organisatie kan veel tijd kosten. Educhains is specialist op dit gebied, met alle voordelen van dien. We kennen de arbeidsmarkt in de opleidingssector door en door. Bij Educhains melden dagelijks nieuwe docent zich aan. Hierdoor vinden we snel gemotiveerde trainers of docenten. Educhains bemiddeld, hierdoor krijgt u alleen cv’s van ervaren kandidaten die aan al uw wensen voldoen. Zo bereiken we een betere ‘match’ in minder tijd. Bovendien bespaart u op dure advertenties.

Wat past beter bij uw organisatie: zelf een freelance docent zoeken via uw eigen account? Of laat u Educhaince de geschikte freelance docent vinden? Ontdek de snelheid waarmee u kunt werken.
Maatwerk in matching
Het enige wat u hoeft te doen, is uw vacature aan ons doorgeven. Wij nemen dan binnen een werkdag contact met u op om uw wensen te bespreken. Daarna gaan we direct op zoek naar de juiste match. Meestal vinden we hem of haar in ons omvangrijke docentenbestand. Zit de juiste trainer/docent hier niet tussen? Dan plaatsen we uw vacature op onze website en selecteren we geschikte kandidaten aan de hand van oriënterende gesprekken. Uiteraard trekken we ook referenties na. Geschikte sollicitanten stellen we graag aan u voor in een persoonlijk gesprek. En als u wilt, verzorgen we ook een assessment. Het enige wat u nog rest, is de uiteindelijke beslissing nemen.

De kosten
U gaat bij Educhains geen abonnement aan, u kunt gewoon CV credits kopen, zie hiervoor ons product overzicht. Laag drempelig en doelgericht een docent/trainer/coach zoeken. Handig, snel en eenvoudig de juiste docent/trainer vinden.

Heeft u nog vragen?
Telefoon: 088-7744300. Wij nemen graag de tijd om uw vragen met u door te nemen.
Scherm sluiten
 
Aanmelden

Educhains de schakel tussen trainer en organisatie.
Aanmeldingsprocedure: Na het invullen van het formulier drukt u op "registreren", hierna controleert u uw opgegeven e-mail box. Volg hierna de procedure stap voor stap. U ontvangt twee e-mails ter bevestiging. Het aanmelden is gratis, na aanmelding kunt u vervolgens producten kiezen, snel, handig en eenvoudig.


Scherm sluiten
 
Order bevestiging

Educhains de schakel tussen trainer en organisatie.
Order procedure: Na het activeren van uw TOP positie wordt uw account zichtbaar voor alle online bezoekers met naam, adres, telefoonnummer en kunnen bezoekers u een mail versturen. Aan een TOP advertentie zijn kosten verbonden. Wilt u nog meer uit Educhains halen, neem dan contact op met Educhains telefoon 088-7744300.