Over Educhains


Educhains is een facilitator van kennisspecialisten. Wij ondersteunen zelfbewuste professionals om hun kennis en kunde zo effectief mogelijk op de markt te brengen. Wij staan tevens onze relaties bij in het behalen van hun organisatiedoelstellingen door inzet van de juiste resources. Educhains heeft als doelstelling 'het creëren van synergie tussen het organisatiebelang van opdrachtgevers en de individuele behoeften van kennisondernemers'.


Inmiddels is de markt rijp voor een directe benadering voor de ver- en inhuur van kennis. Het huidige systeem - met lange inhuurketens waar verschillende bureaus en brokers het eindtarief onnodig verhogen - staat een succesvolle kenniseconomie alleen maar in de weg. Zowel voor zzp'ers als voor opdrachtgevers is het veel interessanter om direct met elkaar in contact te komen.
Dat is Educhains. Wij zetten de zzp'er centraal en doen er alles aan om ze via een volledig transparant proces aan de juiste opdrachten te helpen. Door compliance documenten zoals VAR, KvK, diploma's en referenties na te trekken garanderen we de kwaliteit van onze Educhainsleden.


Freelance trainers/docenten

Freelancers hebben via Educhains een bereik onder meer dan 8500 gerenommeerde bedrijven op het gebied van educatie. Het plaatsen van een CV door een freelancer is kosteloos. Wilt u goed zichtbaar zijn voor trainingsbureaus en boven aan de lijst staan, dan staan daar rankingkosten tegenover: € 49,- per drie maanden. Op deze manier merkt een trainingsbureau u als freelancer meteen op.


Trainingsbureaus en bedrijven

Bent u als trainingsbureau of bedrijf lid van Educhains dan kunt u eenvoudig uw freelance trainer/docent zoeken. De trainers/docenten die zich aanmelden op de site worden gescreend op ervaring, kennis en kunde waarna zij zichtbaar worden in de zoekfunctie. Hiermee weet u zeker dat u een bekwame freelancer kunt vinden. U gaat bij Educhains geen abonnement aan, u kunt gewoon CV credits kopen. Al vanaf € 50,- kunt u al aan de slag, laag drempelig en doelgericht een docent/trainer/coach zoeken. Na aanmelding kunt u direct een zoekopdracht invoeren. U kunt altijd meer CV credits kopen wanneer u daar behoefte aan heeft. U kunt via uw account deze credits aanschaffen en inzien hoeveel credits u heeft om CV’s aan te vragen. Heeft u een geschikte docent gevonden dan loopt het verdere contact tussen u en de freelancer. Educhains zal verder geen rol meer spelen wanneer er niet naar gevraagd wordt. Educhains biedt uiteraard de hulp die u wenst, dit op aanvraag. Zie producten Klik hier.


Onze missie:
  • Het faciliteren van een platform waarin vraag en aanbod direct en transparant worden gematcht.
  • Het ondersteunen van onze relaties bij al hun vragen vanuit een pool van specialisten, op basis van partnership, inzet en vertrouwen.
  • Het dienen als online informatief platform voor zelfstandige kennisspecialisten en het faciliteren van een 'community' waar kennisbestuiving plaatsvindt.
  • Het ontzorgen van kennisspecialisten door ze te voorzien van relevante informatie en gunstige inkooptarieven voor opleidingen en educatie.

Scherm sluiten
 
Inlognaam:
 
Wachtwoord:
 
 Scherm sluiten
 

Afbeelding van werkwijze Passie en persoonlijke benadering
U weet dat de allerbesten schaars zijn. Daarom is Educhains er om de allerbeste freelance trainers voor u te vinden. Naast kennis en handige tools, zult u Educhains leren kennen als een onderneming met bevlogenheid en passie. Door middel van een persoonlijke aanpak, onze kracht in online werving én ons uitgebreide netwerk vinden wij altijd de beste match voor u. Geen enkel wervings- en selectietraject is hetzelfde voor ons, elk traject vraagt om een specifieke benadering. Daarom stellen wij u als opdrachtgever centraal en benaderen wij elke wervingsopdracht op een persoonlijke manier. En met succes!

Selecteer uw freelancer via Educhains
Freelance docenten en trainers plaatsen zelf hun CV. Nadat u een freelancer heeft geselecteerd, kunt u zelfstandig contact opnemen met deze freelancer. Dit proces ligt volledig bij u als opdrachtgever. Graag geven wij u een gericht advies maar u bent altijd de eindbeslisser. Hoe kiest u uit een aantal kandidaten de beste? Wie garandeert u dat deze kandidaat zich daadwerkelijk ontplooit zoals u gehoopt had? U kunt hiervoor de kennis en kunde van Educhains inschakelen.

Schrijf u in als freelancer
Freelancers en ZZP'ers die graag de kennis willen delen en overdragen, plaatsen hun CV zelf op onze site en kiezen hoe breed ze operationeel willen zijn. De controle en de niveau-bepaling wordt door Educhains verzorgd en bewaakt. Het inschrijven kost u niets, u kiest er zelf voor of u zichtbaar wilt zijn. Wilt u optimaal zichtbaar zijn voor trainingsbureaus en organisaties? Kies dan voor ranking/advertentie en sta zo hoog mogelijk in uw categorie. Het doel van Educhains is de schakel te zijn tussen trainer en organisatie.
Direct contact
Wilt u binnen één werkdag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem direct contact op en wij laten aan de hand van referenties zien dat wij ook gespecialiseerd zijn in uw branche.
Scherm sluiten
 
Werving & Selectie

Educhains: een ervaren trainer/docent tijdelijk of voor een vast dienstverband.
Waar vindt u een flexibele trainer/docent die perfect bij uw organisatie past? Een ervaren trainer die meteen zelfstandig aan de slag kan? Educhains verzorgt graag voor uw organisatie de werving en selectie van docenten. Snel en met een groot match gehalte.

Specialist in werving & selectie
De zoektocht naar geschikte trainers voor uw organisatie kan veel tijd kosten. Educhains is specialist op dit gebied, met alle voordelen van dien. We kennen de arbeidsmarkt in de opleidingssector door en door. Bij Educhains melden dagelijks nieuwe docent zich aan. Hierdoor vinden we snel gemotiveerde trainers of docenten. Educhains bemiddeld, hierdoor krijgt u alleen cv’s van ervaren kandidaten die aan al uw wensen voldoen. Zo bereiken we een betere ‘match’ in minder tijd. Bovendien bespaart u op dure advertenties.

Wat past beter bij uw organisatie: zelf een freelance docent zoeken via uw eigen account? Of laat u Educhaince de geschikte freelance docent vinden? Ontdek de snelheid waarmee u kunt werken.
Maatwerk in matching
Het enige wat u hoeft te doen, is uw vacature aan ons doorgeven. Wij nemen dan binnen een werkdag contact met u op om uw wensen te bespreken. Daarna gaan we direct op zoek naar de juiste match. Meestal vinden we hem of haar in ons omvangrijke docentenbestand. Zit de juiste trainer/docent hier niet tussen? Dan plaatsen we uw vacature op onze website en selecteren we geschikte kandidaten aan de hand van oriënterende gesprekken. Uiteraard trekken we ook referenties na. Geschikte sollicitanten stellen we graag aan u voor in een persoonlijk gesprek. En als u wilt, verzorgen we ook een assessment. Het enige wat u nog rest, is de uiteindelijke beslissing nemen.

De kosten
U gaat bij Educhains geen abonnement aan, u kunt gewoon CV credits kopen, zie hiervoor ons product overzicht. Laag drempelig en doelgericht een docent/trainer/coach zoeken. Handig, snel en eenvoudig de juiste docent/trainer vinden.

Heeft u nog vragen?
Telefoon: 088-7744300. Wij nemen graag de tijd om uw vragen met u door te nemen.
Scherm sluiten
 
Aanmelden

Educhains de schakel tussen trainer en organisatie.
Aanmeldingsprocedure: Na het invullen van het formulier drukt u op "registreren", hierna controleert u uw opgegeven e-mail box. Volg hierna de procedure stap voor stap. U ontvangt twee e-mails ter bevestiging. Het aanmelden is gratis, na aanmelding kunt u vervolgens producten kiezen, snel, handig en eenvoudig.


Scherm sluiten
 
Order bevestiging

Educhains de schakel tussen trainer en organisatie.
Order procedure: Na het activeren van uw TOP positie wordt uw account zichtbaar voor alle online bezoekers met naam, adres, telefoonnummer en kunnen bezoekers u een mail versturen. Aan een TOP advertentie zijn kosten verbonden. Wilt u nog meer uit Educhains halen, neem dan contact op met Educhains telefoon 088-7744300.