Zoek uw trainer/docent/coach

Betekenis van de pictogrammen:
Bekwaam/bevoegd.
Deze docent/trainer is opgenomen in uw account!

Maak uw keuze en druk vervolgens op de omschrijving. Er zijn 9 zoekresultaten voor u gevonden. Per pagina worden er 10 resultaten weergeven.

slogan Vaassen 'vacatures freelancer gezocht trainer, docenten of coach! Gevonden voor u Juridisch / Wetgeving ' zoeken? freelance trainer zoek vacatures docent Juridisch / Wetgeving vacaturebank freelance gezocht freelancer Vaassen!

Mijn roots liggen in de commerciele wereld GelderlandKEM

Mijn roots liggen in de commercile wereld waar ik, afkomstig van de werkvloer, een leidinggevende functie heb vervult. Daarnaast ben ik in de gelegenheid gesteld opleidingen te volgen en zelf "voor de klas te staan". Met deze ervaring in de achterzak heb ik een paar geleden besloten om als zelfstan.. meer info?

Woonplaats: Vaassen
Werkprovincies: Gld, Ov, Fl

Vakgebiedbeheersing: Arbo Veiligheid VCA Juridisch / Wetgeving Communicatie communicatie/training feedback, time management, VCA
Ik ben scherp analytisch en breng met flair kennis en ervaring over LimburgFRN

Ik ben scherp analytisch en breng met flair kennis en ervaring over. Ik beschik over een schat aan ervaring en heb in een grote diversiteit aan omgevingen gewerkt. Ik beleef er veel plezier in als ik iemand zijn functioneren kan verbeteren door het aanreiken van tools.