Zoek uw trainer/docent/coach

Betekenis van de pictogrammen:
Bekwaam/bevoegd.
Deze docent/trainer is opgenomen in uw account!

Maak uw keuze en druk vervolgens op de omschrijving. Er zijn 9 zoekresultaten voor u gevonden. Per pagina worden er 10 resultaten weergeven.

slogan Amstelveen 'vacatures freelancer gezocht trainer, docenten of coach! Gevonden voor u Juridisch / Wetgeving ' zoeken? freelance trainer zoek vacatures docent Juridisch / Wetgeving vacaturebank freelance gezocht freelancer Amstelveen!

Allround freelancer Noord-Hollandrib

Als freelancer wilde ik mijn psychologische en commercile kwaliteiten verder gaan ontwikkelen. Daarom ben ik trainingen gaan verkopen en geven o.a. op het gebied van communicatie, omgaan met agressie, omgaan met lastige mensen, leiderschap en psychische problematiek aan verschillende organisaties.. meer info?

Woonplaats: Amstelveen
Werkprovincies: NH, ZH, Ut

Vakgebiedbeheersing: Management / Leidinggeven Juridisch / Wetgeving Persoonlijke Effectiviteit Omgaan met agressie, Omgaan met lastige mensen
Ik ben scherp analytisch en breng met flair kennis en ervaring over LimburgFRN

Ik ben scherp analytisch en breng met flair kennis en ervaring over. Ik beschik over een schat aan ervaring en heb in een grote diversiteit aan omgevingen gewerkt. Ik beleef er veel plezier in als ik iemand zijn functioneren kan verbeteren door het aanreiken van tools.